CSS Template
Ознака

ресен

ФК „Преспа“ слави сто години

Историја од еден век! Фудбалскиот Клуб “Преспа“ од Ресен денеска ќе прослави  100 години од постоењето. Одбележувањето ќе се случи во 19,оо ч. на Градскиот плоштад во Ресен, каде што е планирано да се доделат  благодарници и признанија за…