CSS Template
Ознака

шах

Прилепскиот шаховски фиде мајстор Велески повторно на силен меѓнароден турнир

Заврши 41-от меѓународен традиционален шаховски меморијален турнир „Трингов 2019“ кој се одржа во Пловдив, Бугарија. На турнирот  настапија околу 90 шахисти од земјите од регионот. По девет одиграни кола , прилепскиот шаховски, фиде…