CSS Template
Ознака

сугарески

Крушево продолжува со асфалатирањето на патиштата – Министерот за траснспорт и врски потврди…

Викендов во општина Крушево  се интензивираа работите за асфалтирање на патот до Крушевско Езеро и се спроведува акција за чистење. Асфалтирањето на патот започна во 2019 година, но заради временските услови по кратка пауза повторно се…