CSS Template
Ознака

тоше

Зар некој може да те замени?!-11-сет години без ТОШЕ

Нѐ напушти на денешен ден пред 11 години. Остана запаметен по неговата скромност и хуманост. Миленик на сите генерации, обожуван на целиот Балкан. Македонија и Балканот денеска се сеќаваат на Тоше Проески кој на денешен ден пред единаесет…