CSS Template
Ознака

ТППЕ-Прилеп

ТППЕ – Прилеп: „Не палете стрништа, чистете ги оџаците – 100 пожари само во јануари!„

Пожарите во прилепско се зголемуваат поради не внимание на граѓаните. Од ТППЕ - Прилеп апелираат да не се палат стрништа и редовно да се чистата оџаците, особено оние кои користат дрво како огревна суровина и  живеат во колктивни станбени…