CSS Template
Ознака

трескавец манастир

Трескавец посетен од Министерот за култура

Министерот за култура, Хусни Исмаили во работна посета на Прилеп, НУ Завод  и Музеј - Прилеп и манастирскиот комплекс Трескавец, каде што се запозна со текот на работите на проектот „Обнова на опожарените конаци Трескавец“. Проектот за…