CSS Template
Ознака

Трескавец

(ФОТО) Сите патишта водеа кон Трескавец по повод празникот “Успение на Пресвета Богородица“

Во манастирот Трескавец според сите протоколи имаше посебен влез и излез од црвката „Успение на Пресвета Богородица “ каде денеска, голем број на верници, пеш по карпестиот планини предел кој го поврзуваа Прилеп со Трескавец,  или со…