CSS Template
Ознака

тутунски

Станкоски: Тутунски Комбинат е на одлична патека!

Откупот на тутунот е на прагот. Законските измени  стартуваат при преземањето на актуелната реколта, а ќе се важат и за новото производство на тутун. Тутунски Комбинат остварува позитивни финансиски резултати во работењето, но како се…