CSS Template
Ознака

училишни смотри

Весело и разиграно и на шестата вечер од училишните смотри – се претстави ООУ „Блаже…

„Љубов даруваме, знаење и доверба стекнуваме и мир за сите посакуваме“ - беше мотото со кое се претставија учениците од ООУ „Блаже Конески“ на шестата вечер од Училишните смотри. Со голема леснотија и радост, зашто вредно работеле на своите…