CSS Template
Ознака

уредување

Комуналец чисти дива депонија за изградба на детски парк, се тампонираат улици…

Парк по иницијатива на граѓанин! Комуналците од денeска ја чистат дивата депонија на ул,, Александар Македонски,, на крајот од егејските згради. Иако овој простор се најдува на главната артерија за влез во градов, несовесни граѓани…