CSS Template
Ознака

велосипед

„Повелете на роденден да се преброиме колку сме’„ ,кричнта маса ПрилепНаТочак

„Повелете на роденден да се преброиме колку сме’„ ,Кричнта маса ПрилепНаТочак, денска прослави четири години од своето постоење,. Критична маса ПрилепНаТочак , во Прилеп ,  се одржува секоја последна среда во месецот. Групата велосипедисти…