CSS Template
Ознака

витаминка на саем

Витаминка најголем изложувачи на саемот „Интерфуд 2019“ во Софија

На саемот Интерфуд 2019, Меѓународен специјализиран саем за храна, пијалаци, амбалажи и производствени апарати,  што секоја година се одржува во Софија ,  Витаминка, која веќе долги години е присутна на овој пазар, традиционално е дел и од…