CSS Template
Ознака

Витаминка

(Спот) Витаминка помогна во реализација на спотот на женската состав The Chicks

Велешкиот женскиот музички состав The Chicks го промовира својот прв видео запис. снимен со помош на Витаминка. Поддршката од Витаминка за младото музичко трио, значи навлегување на поп - рок музичката сцена и воопшто поддршка на…

Витаминка во Париз на саемот СИАЛ

АД Витаминка деновиве е дел од најголемиот светски саем за храна, СИАЛ Париз 2018, каде изложуваат над 7000 компании од повеќе држави ширум светот. Производите од Витаминка,на Саемот во Париз, се предмет на интерес на големи странски…