CSS Template
Ознака

vodosnabduvanje

Водата совесно да се користи, апелира ЈКП Водовод и канализација Прилеп

Променливиот доток на вода од Регионалниот водовод „Студенчица“, како и  екстремната потрошувачка од страна на граѓаните, се причините поради кои од денеска во водоснабдителниот систем во Прилеп да се пуштаат во функција  градските бунари …