CSS Template
Ознака

заев

Заев: Перспективата за бизнисот- мир, стабилност и безбедност на државата

Во дворот на фабриката „Кромберг и Шуберт Македонија“, во Битола (Индустриска зона Жабени) денеска се одржа трета по ред форум -дискусија на Темата „ПЕРСПЕКТИВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ПРЕКУ ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ И ВО НАТО“  во организиција на…