CSS Template
Ознака

земјоделство

Аплицирајте! Нов ИПАРД оглас за инвестиции за преработка и производство на млеко, месо, живина,…

Платежната агенција објави нов оглас за средставата од ИПАРД 2 програмата. Сите земјоделци и агробизнисмени што сакаат да конкурираат за инвестиции за преработка и производство на млеко, месо и нивни производи, вклучувајќи јајца…