CSS Template
Ознака

зимска опрема

Од утре задолжително носење зимска опрема во возилата

Од утре, 15 ноември, почнува да важи обврската за задолжително носење зимска опрема во возилата, која ќе трае до 15 март наредната година. Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата потсетува дека под зимска опрема за…