CSS Template
Ознака

ЗНМ

Може ли да се подобри состојбата во локалните медиуми? Со кои проблеми се соочуваат локалните…

Новинарите од Пелагонискиот регион остварија средба  со Претседател на ЗНМ, Младен Чадиковски, со Катерина Синадиновска, Претседател на СЕММ и Ирена Јакомоска , Претседател на  Регионалната Стопанската комора  ,како и со стопанственици од…