CSS Template

Александар треба да се лекува во странство, да му помогнеме!

77

Александар Николоски од Прилеп треба да прима имуноглобулинска терапија еднаш во месецот , во рок од 6 месеци. Третманите се многу скапи. Само еден третман со имуноглобулинска терапија чини 6 000 евра, а треба истата да ја прима 6 пати. За сите овие третмани и лабораториските испитувања се потребни 40 000 евра, средства кои семејството не е во можност сами да ги обезбедат. Александар има само 8 години. Неговите родители повикуваат на хуманост, на помош во оваа борба за здравјето на нивното чедо. Можете да донирате на следните телефонски броеви:

За корисниците на А1 (143-555)

За корисниците на Телеком (143-163)

Или на следната жиро сметка: 250029000130851 на име Николоска Анета, со назнака за донација (Шпаркасе банка)


Vivafarm