CSS Template

Боево гаѓање во Леково

Леково
15

              Денеска , 23 Февруари 2021 година, во време од 09.00 до 15.30 часот на стрелиштето “Леково“ се реализира боево  гаѓање.

      Во ова време реонот на стрелиштето „Леково„ е забранета зона. За таа цел се забранува секакво движење на лица и стока во реонот на стрелиштето.

      Се предупредуваат сите лица кои по завршувањето на гаѓањето во реонот на стрелиштето доколку најдат неексплодирани зрна односно проектили, да не ги фаќаат и за тоа да ги известат на бесплатниот телефонски број 195 Центар за управување со кризи или органите на МВР и командата на гарниозонот во Прилеп .


semm
Farma Dolneni
Vivafarm
Turtel