CSS Template

(Видео)Фудбалски Прилеп славеш за пласман на Европско

149

Македонија денеска обезбеди пласман на Европското првенство во 2021 година и ги израдува сите Македонци. Сонот стана реалност, а Прилеп не остана воздржан на историската победа на сениорската машка фудбалска репрезентација!

Како Прилеп ја прослави победата на Македонската фудбалска репрезентација? Прилепчани со автомобили и знамиња, излегоа низ улиците и го прославуваат историскиот дебитантски пласман на Македонија на Европското првенство.


semm
Farma Dolneni
Penata
Kreas
Vivafarm