CSS Template

(видео) Кога идејата е креативна одбележувањето на патронот останува запаметено – СОУ „Орде Чопела“-Прилеп

1.720

Денеска СОУ „Орде Чопела“ го бележи својот патрон празник, 79 години од загинувањето на херојот, Орде Чопела, кое име, со гордост го носи. Оваа година чествувањето на патрониот празник е во време на Ковид пандемијата, но одбележувањето не изосана, благодарение на креативноста и идејите на учениците кои виртуелно креира и твореа, со цел да го доближат овој датум значаен во историјта на нивното училиште и да се потсетат на ликот и делото на патронот.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni