CSS Template

За патувањата подгответе се во Авто Контрол

184

Одлучивте да патувате! Но немате време да ги направите сите неопходни подготовки? Тоа е најмал проблем, бидејќи во Авто Контрол -Прилеп ( тел. 048 551 – 900 ) ќе ги решите прашањата :

  • На ВАШИОТ автомобилот му треба комплетна проверкa?
  • Не сте сигурни дали функционира клима уредот?
  • Каде да набавите зелен картон?   
  • Потребна Ви е меѓународна возачка дозвола ?
  • Каде да обезбедите полномошно ?
  • Неопходно Ви е патничко осигурување ?

Бевме нестрпливи за патување, возбудени за тоа кога еден ден ќе се отворат границите, па да може слободно да ги запознаеме новите или да се потсетиме на старите места,  да доживееме  авантури и нови пријателства.

Посетете ги  – Авто Контрол ( тел. 048 551 – 900 ), заштедете време и безбедно препуштете се на летните уживања!


Vivafarm