CSS Template

Избрани селекторите на македонското џудо

94
Avtokontrol1

По предлог на спортскиот директор на Џудо федерацијата на Македонија, Ѓорѓи Стојанов, кој пред два дена беше избран за спортски директор на Џудо федерацијата на Македонија (ЏФМ) и позитивното мислење на Стручниот совет, во Прилеп, Извршниот одбор по електронски пат гласаше и едногласно ги реизбра селекторите на националните селекции на ЏФМ

За селектор на пионерите е избран Александар Фузевски, на кадетите Игор Димитријски, на јуниорите Горан Мицкоски и на сениорите Игор Паскоски, а Киро Здравески е селектор на ветераните.

Испразнетото место селектор за помлади пионери го преземаТрајче Марков.

За член на Стручниот совет е избран Александар Ацески.


semm
Kreas
Vivafarm
Farma Dolneni