CSS Template

Кои улици утре се без струја?!

238
Avtokontrol1

Дел од улиците: Карпалак и Струшка, фирмата  Интерглас, покрај поранешно Жито Прилеп, утре, 8 ми април, 2021 год., ќе останат без електрична енергија, во период од 9.30 до 15,30, информираат од Регионалниот центар за Управувње со кризи Прилеп.

  Известувањето за планирани прекини во дистрибутивниот систем за електрична енергија се поради Екипите на ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА  кои ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија-информираат од ЕВН -Македонија.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni