CSS Template

Македонската фолк дива Стефановска со “горчлив шеќер” ќе ги облажи фановите

648
Avtokontrol1

Таа е посебна и секогаш својата позитивна енергија преку песните и ја пренесува на публиката.Со безброј хитови еден до друг , со блескав изглед и насмевка која плени Татијана Стефановска ќе продолжи со своите музички освежувања.Таа за своите фанови ја подготвува композицијата “Горчлив шеќеру” , каде автор на музиката и аранжманот е Златко Миладиноски а текстот е на Катерина Солаковска.

Во разговор за Радио Пела , Татијана го најави своето ново музичко дело од кое очекува да биде уште еден од низата нејзини хитови.Во продолжение погледнете го и разговорот со македонската фолк дива во супер располжени за убав ден на радио Пела.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm
Turtel