CSS Template

Наскоро нов мега хит на македонската фолк дива Стојне Николова

40
Avtokontrol1

Македонската фолк дива Стојне Николова повторно блесна со својот шарм, убавина и ангелски глас , но овој пат на нашата медиумска сцена , во живо на нашата програма. Николова во празнично расположение ни ја отвори душата а кога е тоа така кај неа се јавува желбата да запее и да ги стопли срцата на сите нас. Таа во живо во нашата програма најави нов нејзин хит , кој според мелозвучноста на текстот кој и малку ни го отпеа во текот на разговорот , најавува одличо музичко дело кое ќе го покаже сиот свој музички сјај наскоро. Насловот на песната е Камионџија а Стојне вели дека песната сигурно ќе влезе во листата на преслушување кај секој кој си сака да ја слуша македонската песна.Разговорот со Стојне Николова погледнете го во видеото подолу од 43:12 па се до 2:00:20


semm
Farma Dolneni
Vivafarm