CSS Template

Најава за прекин со снабдување на електричната енергија во долненско

224

Од Центарот за управување со кризи – Прилеп, информираат за прекин во снабдувањето со електрична енергија во општина Долнени:

ЕВН Македонија  известува дека заради реализација  на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот со снабдување со електрична енергија , ќе има прекин со снабдувањето со  електрична на ден 20. 04.2021 (вторник) во период од  9 и 30 до 15 и 30 часот  во  населено место во  с. Лажани општина Долнени“, се вели во известувањето од ЦУК – Прилеп.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm