CSS Template

Нов асфалт на патот до манастирот „Св. Архангел Михаел„

600
Avtokontrol1

Во пресрет на утрешната празник „Голем Петок“, еден од позначајните празници во Варош, локалната самоуправа го асфалтира патот до манастирот „Св.Архангел Михаил“, во должина од 240 метра.

„Со новиот асфалт, значително се подобрува неговата пристапност, како за варошани и за останатите граѓани на Прилеп, така и за големиот број туристи кои во голем број го посетуваат манастирот „Св.Архангел Михаил“.“ напиша градоначалникот на Прилеп , Илија Јоваоски на својот фејсбук профил, чиститајќи му го, при тоа, празникот „ Голем Петок“ на жителите на Варош, најстарата населба на Прилеп.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm