CSS Template

Сара пее растура – се наѕира ли нова музичка ѕвезда?

52

Прилепчанката Сара Сурлаџиоска пее па растура , но не само тоа, како многу темпераментна и динамична личност и спортува .Пеење , кикбокс и плус убавина, ковери на социјалните мрежи, ангелски глас и висок стас.Се наѕира ли нова музичка ѕвезда?!

Погледнете во нашиот разговор со талентираната Сара која знае што сака во својот живот.


semm
Farma Dolneni
Turtel
Vivafarm