CSS Template

Секоја изведба на Филип е пријатно изненадување!

258

Младиот Филип Николоски, денеска и’ подари на публиката уште едно остварување ковер – преработка на песната „Невера“ во оригинална изведба на Никола Роквиќ. Филип, прилепскиот вљубеник во музиката( свири на клавијатури и пее), за која што тој вели дека е негов живот и посветува најголемо внимание, со својот втор спот покажува дека естрадата е неговата професионална определба.

Пратечки вокал е Рубин Димкоски, кој воедно свири и на бузука, а коверот е снимен на Могилата на непобедените во продукција на Фан продукција Зоран Пилата.


semm
Turtel
Farma Dolneni
Vivafarm