CSS Template

Се продава „Мини Оне“ 2002 год. тел: 078 808 610 (ФОТО)

240
Avtokontrol1

Се продава автомобил „Мини Оне“ 2002 год. бензин – плин, атестиран, внесен во собрајќана. Променет е цел сет ламела, потисна, друглагер комплет со војгица и вилушка мотор одличен 1.6 БМЊ . Потрошувачка во град 10 л, а на отворено 7 л. Во колата нема вложувања, само седиштето и кровот, друго нема ништо скриено, може да се види на сликите
Регистриран цела година! тел:078 808 610


semm
Kreas
Farma Dolneni
Vivafarm