CSS Template

СЕ ПРОДАВА ОБРАБОТЛИВА НИВА, 11 декари, СО ПРИСТАПЕН ПАТ, на АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА, во блзина на индустриската зона, кај с.Селце, Прилепско- Тел: 070/ 208 492

217

НИВАТА Е НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ПОГОДНА ЗА

  • фармерство
  • изградба на стопански објект
  • одгледување земјоделски култури
  • изградба на викендичка ,со пристепен пат
    • ИНФО : 070/ 208 492


semm
Vivafarm
Farma Dolneni