CSS Template

Советот на општина Крушево ја одржа 61 та седница

39

Советот на општина Крушево ја одржа 61-та редовна седница, која што се реализираше „онлајн“ на 25 ти декември. На дневниот ред од седницата централно место зазеде презентацијата на развојните програми и плановите на општина Крушево за наредните три години. Програмите предвидуваат инвестиции во патната инфраструктура, водоснабдувањето, опремување на ЈП„Комуна“ и туризмот.

Александра Ангелеска, од советничката група на ВМРО ДПМНЕ на седницата даде свечена изјава како нов советник, која што доаѓа на местото од трагично починатата советничка Агапи Чункоска .


semm
Farma Dolneni
Vivafarm
Turtel