CSS Template

Утре, вторник, времено, без струја неколку улици во Прилеп

1.405

              Во период од 10,оо до 13,оо часот  улиците: Никшичка , Ваљевска , Копарска и  Град Јајце во општина Прилеп,утре, (02 март 2021 г.) ќе остант без електрична енергија. ЕВН Македонија, преку Регионалниот Центар за Управување со кризи Прилеп,  известува дека заради рализација  на инвестицини зафати со цел за подобрување на квалитетот со снабдување со електрична енергија , ќе има времен прекин со снабдувањето со  електрична енергија на оваи горенаведени улици во Прилеп.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni