CSS Template

Чатлески: На младите боксери им требаат вистински услови за напредување

266

Прилепската боксерска и судиска легенда Ѓорѓи Чатлески гостуваше во програмата на Радио Пела каде Чатлески зборуваше за своите почетоци во спортот , за својата кариера , за оформувањето на неговите клубови , некогаш и сега како и за тоа каква е привилегијата да се дели правдата во рингот.

Чатлески истакна дека за него и неговиот боксерски клуб Ас приоритет ќе биде учеството на државните натпревари на младите прилепските боксери. Тој за нашиот медиум рече дека мора да се обезбедат вистински услови за тренинзи и работа со овие категории за да испливаат со својот квалитет на површина…Разговорот погледнете го во видеото подолу.


semm
Farma Dolneni
Turtel
Vivafarm