CSS Template

Ќе нема ел.енергија во с.Канатларци

22
Avtokontrol1

Во период од  до 9³⁰до 15 ³⁰часот  во дел од населено место во  с. Канатларци кај основното училиштето. Заради рализација  на инвестицини зафати за подобрување на квалитетот со снабдување со електрична енергија, ќе има прекин со снабдувањето со електрична на ден 04. 03.2021 ( четврток)- информираат од ЕВН Македонија, преку Регионалниот Центар за управување до кризи -Прилеп


semm
Vivafarm
Farma Dolneni