CSS Template

Ако барате рабата, огласи за вработување во администрација

316
Avtokontrol1

Ако барате работа, објавени се повеќе огласи за работа во јавниот сектор. Регулаторната комисија за енергетика вработува 4 стручни лица за плата во висина од 47.000 до 54.600 денари. Таму недостига стручен кадар

Министерството за информатичко општество има 9 отворени огласи за работа,за плата до 36.000 денари.

Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, вработува помлад соработник и раководител за месечен надомест во износ од 22.500, односно 28.300 денари.

Државниот пазарен инспекторат објави оглас за вработување на вкупно 16 лица во повеќе градови. Најниската плата е 15.700, а највисоката 25.000 денари.

Двајца соработници се потребни во Секретаријатот за законодавство во Владата за месечен надомест од 21.000 денари. Министерството за локална самоуправа вработува вкупно 4 лица за плата до 28.300 денари.Двајца соработници се потребни во

Советник бара и Националната агенција за европски образовни програми.

Преземено од фактор.мк


semm
Vivafarm
Farma Dolneni