CSS Template
Категорија

Музички филиграни

Профи – екипа за уникатна забава Мартин Стојаноски и пријателите (АУДИО,ФОТО -ГАЛЕРИЈА)

https://www.youtube.com/watch?v=H9AB2oxQcNk&feature=youtu.be Вистинска професионална екипа предводена од Мартин Стојаноски беше гостин во емисијата Музички филиграни под водство на нашиот водител Тони Бозароски. …

Вистински прилепски филиграни Славчо Бунте и Блаже Даскало

Заедно на музичката сцена 25 години, иако претходно секој поединечно се обидувал на свој начин во „музичките води“. Славчо Бунтески - акустична гитара и Благоја Дукоски - Даскало - прим, и двајцата од Прилеп, најчесто се во придружба на…

Ташко Каранфиловски – енергија која ја освојува македонската публика

„Музички филиграни“ со прекрасни луѓе, моменти кои не се забораваат со мелодии за незаборав. Таше Каранфиловски од Ресен, заедно со пријателите Саше Петковски од Битола и Николче Талевски од Могила приредија богата дружба со нашите радио…

Фактор бенд од Битола – секогаш актуелни

Фактор бенд гости во емисијата „Музички филиграни“, расположени за разговор како и секогаш, мајстори на својата професија несомнено. Тоа беше дружење за паметење со Дарко и Горан. Во продолжение проследете ја во целост емисијата „Музички…

Елена Јовческа – прилепска естрадна дива со стил

https://www.youtube.com/watch?v=Zzv0IjhApWs&feature=youtu.be Во Музички филиграни за прв пат гостинка една дама. Елена Јовческа од Прилеп е препознатлива по нејзиниот мелозвучен глас, прекрасен изглед, но и уште една специфика -…

Божидар Николовски – големо освежување на македонската музичка сцена (АУДИО)

https://www.youtube.com/watch?v=FACcF-Bd-CI&feature=youtu.be Ново име на македонската музичка сцена, млада личност која од стартот зрачи со љубов кон музиката, кон она што го работи и на што е во целост посветен. Божидар…

Маријан Стојаноски се враќа на музичката поп сцена

https://www.youtube.com/watch?v=bhDo2epBLcI&feature=youtu.be Маријан Стојаноски, момчето со прекрасен глас и со голем број хитови и награди од домашните и фестивалите во странство, повторно се враќа на музичката поп сцена.…

Филип Николоски музички талент со убава иднина

Филип Николоски од Прилеп е момче пред кого е иднината. Посветен целосно на музиката тој не крие дека се гледа наскоро на македонската музичка сцена во музички состав заедно со свои колеги. Талентот не може да се сокрие, особено кога…

Серенада бенд од Крушево – вистински музички филиграни

Серенада бенд од Крушево се дологодишни познаници за љубителите на староградската песна. Многу убава и пријатна музичка вечер и вистински музички филиграни се Коста Хасаноски- Гадафи, Перо Парески, Кире Везенкоски и Момчило Пренда.…

Што е најново од Пеце Ристески – Бици ?

https://www.youtube.com/watch?v=25i1RBxd_qY&feature=youtu.be Пеце Ристески Бици соло пејач од Крушево со долга кариера на македонската музичка сцена секогаш има убави изненадувања за своите обожаватели. Што е најновото кај Бици -…