CSS Template
Категорија

Туристички магазин

Полуостровот Истра -убавина што плени на секој чекор

Да се појде во Истра... Не  е важно кога, во кој месец, затоа што секогаш има што да се види. Да се почувствува мирисот на морето, да се стапне на црвената земја, да се напиеш Малвазија или Теран, да вкусиш производи од тартуфи, риби,…