CSS Template

Денеска (четврток) 3 нови случаи на коронавирус

115

Три нови случаи на коронавирус денеска (четврток 30 јули) се регистрирани во Прилеп, информираат од Центарот за јавно здравје – Прилеп. Бројот на активни случаи изнесува 57, од кои 42 се наоѓаат на домашно, а 15 на болничко лекување. Во домашна изолација и самоизолација се наоѓа 71 лице. Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 330.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm