CSS Template

Фирмата од Битола,Кобил која гради модерни домови бара работници тел. 075 312 165

565

Фирмата Кобил ДOOЕЛ од Битола има потреба од работници од следните профили:
– Бравари,
– Заварувачи,
– Лимари,
– Општи работници.
За информации обратете на тел. 075 312 165, на емаил [email protected] или лично во фирмата која се наоѓа на „Новачки пат“ б.б. (наспроти француските гробишта), Битола, во работно време до 15:00 часот од понеделник до петок.


semm
Farma Dolneni
Penata
Vivafarm