CSS Template

(ФОТО) НЕВРЕМЕ ВО ПРИЛЕП

434

Силно невреме го зафати Прилеп. Дождот и ветрот проследен со град беснеешe низ улиците во градот кои се во мометнов поплавени, а сообраќајот е блокиран и се одвиваат со големи потешкотии.
Некои делови од градот останаа без електрична енергија. Во пониските населби како што е населбата Димо Наредникот граѓаните се соочуваат со поплави во визбите. Атмосферската канализација е во неможност да го прими вишокот вода по улиците.


Vivafarm
Farma Dolneni