CSS Template

(Галерија)„Пензионерите Пеат“- вистинско уживање кога пеат

355

Над 300-та пезионери од 10-тина градови од Македонија и од Србија, учетвуваа на 14-та по ред манифестација „Пензионерите пеат„  која синоќа се одржа во салата на домот на  ЦК „Марко Цепенков “-Прилеп.

Покрај хорското пеење на годинашната манифестација  „Пензионерите пеат“ ,имаше и играорни групи ,кои само  ја збогатија манифестација

 

Публиката, која ја исполни салата до последното место, имаше можност да проследи староградски песни ,забавни мелодии ,евергрини и ора.

 

 

 


Vivafarm
Farma Dolneni