CSS Template

Кабел Нет ДОО од Прилеп има потреба од МОНТЕР од Општина Кривогаштани

148

Кабел Нет ДОО од Прилеп има потреба од :

МОНТЕР 1 (ЕДЕН) ИЗВРШИТЕЛ

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
 • Возачка дозвола  Б – категорија, активен возач (минимум 2 години)
 • Искуство со компјутерска работа, активно работење со MS Office,
 • Кандидатот да е со живеалиште во Кривогаштани или околните села

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на мрежа
 • Следење и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиентите

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

Вашата професионална биографија (CV) и писмо за мотивација можете да ги испратите:

Е-маил: info@kabelnet.com.mk

 


Vivafarm
Farma Dolneni