CSS Template

Како до диплома призната во странство?(АУДИО)

Разговор со Димe Ивановски, сопственик на Кармен Ексклузив, Битола

1.149

Академија Кармен Ексклузив и годинава во соработка со Министерството за образование и наука и ЈУ Центар за возрасни, обезбеди верифицирани наставни програми:
– Фризер за жени и мажи
– Шминкер

Што добивате со дипломата од Академија Кармен Ексклузив?

Емисијата Совети за здравје и убавина ја посветивме во целост на програмата и активностите поврзани со АКАДЕМИЈА КАРМЕН ЕКСКЛУЗИВ во БИТОЛА.
Во продолжение проследете го разговорот со Димче Ивановски сопственик на Студио Кармен Ексклузив во Битола

Наставата се состои од 260 часови која ја спроведуваат искусни предавачи – професори по менаџмент и маркетинг, дерматологија, како и фризери – мајстори со долгогодишно искуство. Во одделот за шминка се ангажирани познати стилисти.
Условите за работа и за следење на часовите по теоретска и практична настава се беспрекорни со модерено уреден ентериер,
Академијата опфаќа како теоретски, така и практичен дел. За добивање на сертификатот потребно е учесниците да го поминат тестот за проверка на стекнатите знаења.
Дипломите од Академијата Кармен Ексклузив која работи во континуитет повеќе од 15 години се признати и ценети како во Македонија, така и во странство.
– за идните мајстори на својот занает – професионалци!
Уписите се во тек, а годинава бројот е ограничен.
Јавете се на 047 22 64 61 или 075 340 250,
електронски пријавете се на [email protected]
Но можете и да ги посетете на ул. „Блаже Рогозинарот“ бр. 56 во Битола,
каде повеќе ќе се запознаете со претстојната програма на Академијата
или на нивниот портал www.studiokarmen.com.mk


semm
Vivafarm
Turtel
Farma Dolneni