CSS Template

Како измина 2018 та година, кои се очекувањата за новата година?

302
Avtokontrol1

Радио Пела на крајот од 2018 година реализираше повеќе разговори со претставници од јавниот живот во двете општини Прилеп и Кривогаштани. Како измина годината, но кои се очекувањата за новата 2019 година. Со какви предизвици ќе се соочат претставниците од јавниот и политичкиот живот во регионов, бизнис секторот и граѓанските организации.
Во продолжение ги споделуваме линковите –
Разговор со Илија Јовански, градоначалник на Општина Прилеп:

Разговор со Миле Талевски, претседател на Совет на Општина Прилеп и претседател на ОО на СДСМ Прилеп:

Разговор со Петар Ристески, координатор на советничката група на ВМРО ДПМНЕ Прилеп и претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ Прилеп и Ирена Стерјоска Локвенец, советник и претседател на Унијата на жени при ОК на ВМРОДПМНЕ Прилеп:

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Петок, 28 декември 2018

Разговор со Рубинчо Шефтероски, градоначалник на Општина Кривогаштани:

Разговор со Борче Чупетрески, претставник од бизнис сектор, сопственик на Автобуска станица Прилеп и БМ ОИЛ бензинска станица:

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Петок, 28 декември 2018

 

Разговор со Дејан Бунески, претставник од невладиниот сектор, претседател на Здружението „Епилепсија Македонија“:

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Четврток, 27 декември 2018


semm
Farma Dolneni
Vivafarm