CSS Template

Крушево бело

343

Крушвската идила ја надополни снежната покрива кој викендов го обели Крушево и достигна 7 см. Крушево деновиве е како разгледница и очекува голем број туристи да го посетат. Крушевчани очекуваат и новата доза снег, а снежното Крушево изгледа како зимска разгледница. Идеално за викенд патување, да видите малку снег и да одморите очи од секојдневието.

Според инфорамциите од Општина Крушево, ски-центарот е во функција ,снежните патеки се подготвени за сите оние кои сакаат да уживаат во зимските лудории, а со новоизградените угостителски објекти на снежните падини и можност за пријатен престој во Крушево, каде ќе бидет сите посетители послужени со крушевски специјалитети и топол планински чај. – „Сето тоа е со дневна карта за 1000 денари„ – велат од   Општина Крушево

 


Vivafarm
Farma Dolneni