CSS Template

Македонија снежна

Првиот снег - низ фотографии

391

Снегот што денска ја зафати нашата држава создаде ги претвори туристичките места во снежна зимска бајка!

Уживјте во Македонија снежна!

Фотографите се од Пониква ,Пелистер и  Крушево,објавени на facebook профил

Снег денеска врнеше и на Попова Шапка и Маврово !


Farma Dolneni
Vivafarm