CSS Template

На актуелни теми со Звонко Јованоски, ВД директор на ЈКП Комуналец Прилеп

672

-Каква е финансиската и кадровската состојба на Комуналец, какви се условите за непречено одвивање на работата?

-Колкава е бројката на вработени, доволна или премалку за одржување на сите функции кои ги обавува ЈКП Комуналец?

– Селекција на отпадот во градот и во населените места. Дали сме навистина предводници во Македонија во спроведувањето на примарната селкција?

– Кучињата скитници- проблемот е тука, има ли решение?

– Цената на услугите на ЈКП Комуналец дали е ниска или е реална?

За овие и други прашања од слушателите во живо и преку фајсбук фан страната на Радио Пела одговараше ВД директорот на ЈКП Комуналец Прилеп во емисијата Жешко столче која се емитува секој петок во 10 часот, а репризните изданија се во недела во 13 ч. и во вторник во 18 ч. на Радио Пела на 96,8 MHz или на нашиот линк за следење преку интернет.


Vivafarm